inannothertown.blogg.se

Ett nytt skolår har startat

Publicerad 2013-08-27 23:00:26 i Vardag,

Så var vi tillbaka igen efter en lång och fin sommar i Sverige, som alltid springer tiden i väg allt för fort men det känns ändå skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Det är så mycket lättare att påbörja år två här jämfört med hur det var förra sommaren när vi kom hit i Augusti och allt var nytt. Nu har vi inte ett halvt ton Ikeamöbler att packa upp, ett språk som barnen inte bemästrar eller ovilliga barn som inte vill till skolan för att allt är nytt och lite läskigt. Nu tyckte alla att det var roligt och spännande att komma tillbaka, Elliiot till middle school som är ungefär som högstadiet, Eric och Vilmer i 4:th grade med nya lärare men många gamla vänner kvar och Lova som blir Scramble och känner både lärare och barn från förra året.
 
Helgen som gick var det Bank Holiday, dvs en extra ledig dag i måndags och långhelg. Vi körde ner till sydkusten, nationalparken Seven Sisters och Brighton. Jättefint och det blev en del fina bilder.
 
De sex veckorna i Sverige tillbringade vi i Råå och Ronneby. Så skönt att ha kvar huset så vi har en fast punkt även i Sverige. Sommaren har varit jättefin så det har blivit många dagar på stranden och mycket tid tillsammans med släkt och vänner.
 
Seven Sisters
 
Båttur i Ronneby skärgård, med övernattning
 
Kära mamma...
Bad i Mollsjön, mammas och pappas barndomsbadställe
Teater på kastellet med Carro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela