inannothertown.blogg.se

Sverigevisit

Publicerad 2012-11-14 22:31:24 i Vardag,

Är hemma en sväng i Sverige för att jobba. Sitter just nu i köket och dricker en kopp kaffe innan det är dags att gå och sova,undrar hur den kombinationen kommer att gå. Har varit hemma hos Nina och Fredde, grannarna på gatan, och blivit bjuden på Thaimat, mums. I går kväll efter jobbet var jag på Råå puls och körde ett indoorwalking pass så jag utnyttjar tiden här riktigt bra.

Hoppas att de har det bra hemma också, Peter är på Irland idag så Caroline är själv med barnen vilket säkert inte är helt lätt för henne en hel dag från väckning till läggning.

Denna vecka börjar releasetesterna på jobbet och då är det alltid lite mer intensivt eftersom jag också har ett antal personer som hjälper mig och som jag ska vägleda. Mycket som ska hinnas med och bli klart på dessa 5 veckorna innan releasen släpps. Jag har redan hunnit lägga 5 felrapporter så det får väl anses vara en ganska bra start. I morgon gäller det att få fart på QTP körningar och se till att mijön kommer upp för det nya telefonisystemet. Allt ska helst vara på plats innan jag åker tillbaka till UK i morgon kväll. Jag kommer tillbaka redan nästa vecka igen så det blir snabba vändningar denna gången, men det är tre veckor sedan jag var hemma sist så i snitt har jag varit hemma varannan vecka 2-3 dagar sedan vi flyttade.

Barnen, och särskilt Elliot är lite trötta på skolan för tillfället. Det är höst, mörkt och att hela tiden vara omgiven av ett nytt språk är ansträngande. Det kommer vara skönt för alla med jullov, inser att det faktiskt inte är så lång tid kvar tills dess. Men först ska vi hinna med lite julförberedelser, lussebak, pepparkaksbak, adventsljusstakar och allt mys som har med december att göra.

Sen jag skrev sist har vi firat Elliots födelsedag, lite mer om det nästa inlägg med bilder! Vi var också i London i helgen, åkte tunnelbanan in till Covent garden och tittade på juldekorationen och alla människor. Eric och Vilmer var mest fascinerade av konstnärerna som målade av folk. När vi kom hem började de måla porträtt för glatta livet och erbjöd porträttavbildning för en rimlig peng.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela